Geloof ons niet zomaar op ons woord!

Beoordelingen

Geweldig lekker gegeten!

"Bakboord is een topklasse restaurant. De combinatie van de verschillende wijnen bij de verschillende gangen is uitzonderlijk goed uitgezocht, wat wij niet vaak tegen komen. Wij ervaren de gerechten als zijnde van Michelin ster kwaliteit, en zijn slechts weinig restaurants tegen gekomen die een vergelijkbare kwaliteit leveren. De bediening is vriendelijk en de wijnen worden op een prettige wijze toegelicht en gepresenteerd. De ligging van het restaurant aan de havenkom is erg mooi."

Bassie, 4 mei 2022

Dieet

"Ondanks zeer uitgebreide allergieën lijst, die helaas per e-mail niet was doorgekomen, ter plekke alles aangepast en echt fantastisch lekker gegeten. Ik at een verrassingsmenu met wijn arrangement nogmaals het was overheerlijk! Dan zijn de mensen in de keuken betrokken en erg creatief, een dikke pluim. Ik kom zeker nog eens terug. Gerda van Wetten"

Gerda, 21 april 2022

Mooie gerechten.

"We hebben weer heerlijk gegeten. Het verrassing menu is een aanrader. Vriendelijke bediening. Hier eten is echt een avondje uit."

Ellie, 1 april 2022

Zowel zakelijk als privé zeer goede ervaringen mee!

"Heel zakelijk Almere eet bij Bakboord. Dit restaurant staat voor klasse, kwaliteit en gezelligheid. Correcte bediening, heerlijk eten en een goede ambiance. Zowel zakelijk als privé eet ik hier graag!"

KDB, 15 maart 2022

Het nieuwe verrassingmenu is weer fantastisch!

"We waren afgelopen zondag weer eens bij één van onze favorieten in Almere Haven. Hoewel niet van plan, het verrassingsmenu was vernieuwd en nu max 8 gangen! Dus gezwicht en geen spijt van! Alle gerechten zijn een lust voor het oog en smaak. Ook de aangepaste gerechten voor mijn vrouw die geen zaken uit de zee kan hebben, waren van hoge kwaliteit. Ook de bijpassende wijnen zijn erg goed. En zoals altijd ook genoten van het enthousiasme van het team! Tot de volgende keer!"

Frans, 15 maart 2022

Bakboord Almere

"Brasserie Bakboord in Almere is het beste restaurant in Almere. Er is simpelweg geen ander restaurant dat in de buurt komt. Je betaalt wat meer, maar krijgt ook meer. Je bent gewoon een avondje uit. Wij hebben ons laten verrassen met het 7 gangen menu met een aantal bijpassende wijnen. Wij hebben genoten en komen zeker terug!"

Frank, 23 februari 2022

Weer een keertje buiten de deur eten

"Door de Coronamaatregelen was het niet mogelijk om te dineren. Toen maar gekozen voor de dinch. Het concept was leuk, het eten en de service was goed. Helaas door een spraakverwarring niet de gevraagde (en toegezegde) tafel gekregen. Zeker wel genoten. "

Christiaan, 21 februari 2022

All-inn beleving!!

"Chefs menu all inn is een echte beleving! Heerlijk de hele avond dineren met heerlijke en mooi opgemaakte gerechten. Ook de amuses tussendoor zijn erg lekker. Voor herhaling vatbaar!"

Chris, 20 februari 2022

Pareltje in Almere

"Mijn verjaardags-/Valentijn lunch hier gehad. Als vrij nieuwe Almeerders zochten we een Fine dining restaurant en op vele adviezen zijn we hier terecht gekomen. Prachtige locatie aan de haven en Gooimeer. Ambiance in het restaurant was erg goed, de gastvrouw erg vriendelijk en natuurlijk ook niet onbelangrijk, de gerechten waren zoals je van gelegenheid zoals deze mag verwachten! Een 5/5 score waard en we komen zeker nog eens terug."

Patrick, 14 februari 2022

Echt een TOP restaurant!

"Een genot om weer bij dit heerlijke, zeer goede restaurant te kunnen eten! Verrassende gerechten, prachtig opgemaakte borden, aandacht voor gasten en sublieme smaken. Prachtige, bijpassende wijnen met het wijnarrangement maken het diner compleet. TOP keuken, sfeervol interieur, zeer leuke en goede bediening. Echt een aanrader voor wie culinair wil genieten van pure smaaksensaties! "

Tanja, 8 februari 2022