Geloof ons niet zomaar op ons woord!

Beoordelingen

Heerlijk

"Heerlijk meergangen verrassings menu gekozen met wijn arrangement. Alleen de Bavette was niet zoals die hoort.. de rest was een feestje!"

Ton, 31 augustus 2022

Uitstekende service

"Uitstekende service en een zeer lekker, creatief en gebalanceerd men"

Dominique, 19 augustus 2022

Restaurant hoort zeker bij de top.

"Restaurant hoort zeker bij de top. Velen zullen schrikken van de prijzen maar wat ons betreft is het dat wel waard. Elk gerecht was een avontuur in de mond en een plaatje op het bord. Met fantastisch weer zit je hier op het terras ook nog eens fantastisch."

Rob, 11 augustus 2022

Fantastische culinaire ervaring!

"fantastisch goed verzorgde culinaire ervaring Van ontvangst tot na de betaling één en al super lekkere hapjes en gerechten tot in de puntjes verzorgd en stuk voor stuk schitterende opgemaakt. Fijne bediening die het restaurant en 2 groepen in aparte ruimtes heel goed hebben verzorgd!"

Koos, 5 augustus 2022

Geweldige avond

"Geweldige keuken en bediening 😃 Eerste keer weer bij Bakboord sinds corona 🥳 Het was al erg goed en nu nog beter. Ambitieuze keuken met mooie gerechten, heerlijk en mooi opgemaakt, een feestje! De bediening was snel, vriendelijk en deskundig (wijn)! We komen snel weer terug! Oh ja, het blijft een mooie plek aan het water!"

Huib, 4 augustus 2022

Uitstekende lunch

"Goed gebalanceerd en zeer smaakvol vier gangen lunchmenu gehad, samen met een uitstekend wijnarrangement. En de attente bediening mag hier niet worden vergeten!"

DirkJan, 3 augustus 2022

Heerlijke avond uit!

"Vriendelijke ontvangst, heerlijk gegeten, prachtige gerechten, correcte en zeer attente bediening, geweldig terras, eigenlijk was alles perfect!"

Gwenda, 16 juli 2022

Diner in balans

"Zeer aangenaam diner met gerechten in prima volgorde en goed bij elkaar passend. Uitstekend op smaak met fraaie producten, ook experimenteel. Vegetarisch menu was zeer geslaagd, enorme complimenten hiervoor. Prettig “out-of-the-box” bedacht, verrassend en ook licht. Attente bediening, deskundig en servicegericht. En een heerlijk buitenzijn!"

Augie, 13 juli 2022

Verjaardagsfeest

"Mooie locatie en goed ontvangen. Wat was afgesproken uitstekend nagekomen. Vriendelijk en professioneel personeel. Kan de locatie uitstekend aanbevelen en de hapjes waren top!"

Peter, 13 juli 2022

Voor herhaling vatbaar!

"De inrichting van het restaurant is al net zo sfeervol en smaakvol als de gerechten. Je krijgt een schilderijtje op je bord, waarvan het haast zonde is om het op te eten. Maar als je dat toch doet, wil je je vingers (en stiekem ook je bordje!) er bij aflikken."

Maria, 7 juli 2022