Geloof ons niet zomaar op ons woord!

Beoordelingen

Wat een belevenis!

"wederom, wat een geweldige belevenis! De smaaksensaties van alle gerechten, de perfect bijpassende wijnen, super fijn open en vriendelijk personeel. Alles klopt gewoon bij jullie."

Evaatje3, 18 maart 2024

High tea

"We hebben een heerlijke high tea gedaan, hierbij was variatie hoog en de kwaliteit perfect. Geholpen door zeer vriendelijk personeel, en ik had een mooi uitzicht over het water. Ik ben zeker van plan om hier nog een keer terug te komen."

Keesd281, 18 maart 2024

Top restaurant

"Zaterdag 24 februari een voortreffelijk 6 gangen diner gegeten. Alles was tip top in orde. Het eten, amuses, wijnen en mocktails aan alles is goed over nagedacht en smaakte heerlijk. Bediening is vriendelijk, attent en vlot. Absoluut een aanrader. Wij komen uit Lelystad, hebben talloze eetgelegenheden bezocht. Dit restaurant is het beste van flevoland. Wij komen zeker terug."

Stephanv542, 18 maart 2024

Genieten met een hele grote G!

"We hebben genoten van een heerlijke lunch. We kozen voor het vier gangen all-in menu. Wat een mooie gerechten en wat een leuke en soms spannende smaakcombinaties. Daarbij werden mooie goed passende wijnen geschonken. De attente en deskundige bediening reageerde leuk op ons enthousiasme, wat het geheel voor ons alleen maar completer maakte. Samen met de locatie (en ons mooie uitzicht op het water) maakte dit dus een heerlijke totaalervaring. Hier gaan we zeker nog een keer terugkomen!"

Reinierh124, 17 maart 2024

voortreffelijk

"Mijn vrouw en ik hebben gisteren een voortreffelijk 4 gangen menu gehad. Juist de verrassing maakt het bijzonder. Ondanks dat mijn vrouw beperking had voor ui. knoflook en kool is daar door jullie prima rekening gehouden. De gerechten waren divers van smaak en structuur. Vanochtend vroeg ik aan mijn vrouw ergens last van gehad. Zij had geen last van het eten en ook niet van de wijn gehad. Dat maken weleens anders mee, ondanks de vooraankondiging van de beperking. Top restaurant met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Jullie zijn een topper, zeker voor Almere. Succes verder. Bert en Nellie uit Amersfoort"

678bertg, 17 maart 2024

Echt even wat anders

"Bijzondere gerechten en uitdagende smaakcombinaties. Leuke persoonlijke bediening en echt even een keer wat anders"

Mennekeesd2024, 16 maart 2024

Mooie ambiance en heerlijk eten.

"Mooie ambiance, zeer vriendelijk en net personeel. Heerlijk eten met verrassende smaken en bijpassende wijnen. Ik kom zeker terug."

Ainieuwenhuizen, 16 maart 2024

Top ervaring in Almere Haven.

"Wanneer je echt luxe wilt gaan eten tegen een redelijke prijs dan is dit restaurant een aanrader ! wij namen het 4 gangen menu met wijn ( 1 met en 1 zonder alcohol ) arrangement. Alles was hartstikke lekker; men nam de tijd om goed uit te leggen wat er geserveerd werd. Bakboord is mijn favoriet in Almere !"

Onne526, 16 maart 2024

Geweldig ervaring

"Een 3 gangen menu gereserveerd voor mijn speciale familie. Er zijn slechts drie(!) amuses, super lekker maar ook mooi uitzien. Ieder gerecht was fantastisch! Vriendelijke personeels, vanaf aankomst tot aan het verlaten van het restaurant is voor ons goed verzorgd. Dagen lang praten we nog steeds over dit restaurant, ze hebben onze verwachtingen overtroffen. Geweldig ervaring!"

825dewit, 16 maart 2024

10 van 10

"We zijn blij dat we dit restaurant hebben gevonden ,en komen zeker nog eens terug !"

Corrie, 10 maart 2024