Geloof ons niet zomaar op ons woord!

Beoordelingen

10 van 10

""

Yvo, 3 juni 2023

10 van 10

""

Jan, 2 juni 2023

Uitstekend, we komen zeker terug.

"Vanmiddag hier geluncht, van het begin tot het eind was het fantastisch, de crew was zeer attent en wij, 40 jaar samen, werden verrast. Top en dank hiervoor"

Wim, 31 mei 2023

een michelin ster waardig

"onbegrijpelijk dat dit restaurant nog geen Michelin ster heeft, wat een schitterend dinermet culinaire hoogstandjes , schilderijtjes met een smaak die Engelen doet blozen. Geen restaurant voor schnitzel met patat. een avondje uit genieten van de entourage en het eten. mijn complimenten aan de chef en aan Chris onze gastheer."

Stanley, 30 mei 2023

9.5 van 10

"Wat een heerlijke ervaring eten bij Bakboord; we hebben gekozen voor 5 gangen met half glas wijn arrangement. Tussendoor krijg afwisselend nog amuses. Personeel is zeer attent en alles is erop gericht je een fijne en culinaire avond te bezorgen. Dat is zeker gelukt. Kost wel wat, maar het is in onze beleving de prijs meer dan waard. Wij komen zeker weer terug."

Elly, 29 mei 2023

Geweldige ervaring

"Ontzettend in de watten gelegd. We hebben heerlijk genoten van de chefs experience. Alle gerechten met zorg samengesteld en perfecte balans om alle smaak papillen te prikkelen. Voor ons een absoluut favoriet restaurant voor een echte culinair beleving"

Manouk, 25 mei 2023

Geweldige ervaring

"Alles super! Wij waren met ons zevenen. Alles even goed. Prachtige zeer goede, verfijnde gerechten en heerlijke amuse. Ook de (open) wijnen waren voortreffelijk. Applaus voor de zwarte brigade. Komen zeker snel weer."

Inge, 21 mei 2023

Geen haast, alleen maar genieten. Culinaire kunstwerkjes met passie bereid.

"Tip top service, aangename ambiance en kunstzinnige smaaksensaties Prettige bediening, netjes en correct maar vooral vriendelijk. De gerechten van het chefsmenu zijn ware kunstwerkjes met verrassende smaken. De mooie wijnen complementeren het geheel. Eten bij Bakboord waar chef-kok Lars Bertelsen met zijn team de mooiste culinaire hoogstandjes ontwikkelt is voor ons écht een avondje uit. Geen haast en alleen maar genieten!"

BackPacker, 20 mei 2023

Een aangename en verrassende kennismaking

"Van mijn werk had ik een vrij te besteden lunchbon met een grotere waarde ontvangen. Toevallig kwam er een folder in de bus met een leuke lunch aanbieding die de lunchbon tot een bijzondere belevenis maakte. De ambiance geweldig. We zaten met zijn tweeën aan een ronde tafel met leuk uitzicht op het water. We hadden een compleet 2 gangen aanbiedingsmenu. Met champagne amuses hoofdgerecht en koffie met friandises Kwaliteit echt top. Normaal wel behoorlijk aan de prijs . Maar dan heb je wel een belevenis. Door de kortingsactie van Eur 40 en de ontvangen lunchbon konden we echt genieten van het geheel en hebben we een fantastische middag beleefd. En hebben door deze aktie op een prettige manier kennis gemaakt met een fantastisch restaurant."

Herman, 20 mei 2023

10 van 10

""

Aicha, 19 mei 2023