Geloof ons niet zomaar op ons woord!

Beoordelingen

Fenomenaal

"Michelin waardige gerechten ! Voortreffelijk en prachtige presentatie van de gerechten. En heerlijk vrij uitzicht!"

Susanne, 27 december 2023

5 van 5 sterren

"Zondag intens genoten van een geweldige kerstlunch. Elk gerecht was een ware smaak explosie. Het was een heerlijke middag mede door het fantastische personeel."

Annemieke, 25 december 2023

Wederom een geweldige ervaring

"Op vrijdag 15 December weer heerlijk geluncht bij Bakboord met vier personen.Wij komen hier al vele jaren en het wordt naar ons idee steeds beter. Heerlijke oesters en daarna de voortreffelijke gerechten met bijpassende wijnen. Echt een top restaurant. Hoewel we nu in Hasselt bij Zwolle wonen komen we zo nu en dan toch nog even bij dit restaurant lunchen of dineren."

Frans, 22 december 2023

Culinair genieten

"Een restaurant waar je kan genieten van gerechten op een culinair hoog niveau. Prima bediening en restaurant op een prachtige locatie."

Peet1, 22 december 2023

Verwennerij

"Verrassende en smaakvolle gerechten. Creatief en inventief. Zeker geen huis-tuin- keuken wijn Personeel met een glimlach in een sfeervolle ambiance. Bediening had er wel een behoorlijk tempo inzitten. Parkeren naast de voordeur is ideaal, zeker als het zo hard regent als tijdens ons bezoek."

Hans, 22 december 2023

5 van 5

"Heel erg lekker gegeten. Goede service en super locatie. Erg vriendelijke medewerkers."

Daniel, 17 december 2023

5 van 5

"Eten bij Bakboord is een feest. De amuses zijn een verrassing van smaakexplosies. Dan moeten de gerechten nog komen. Super, wat een mooie gerechten en wat een heerlijke smaken. Prettige bediening. We komen zeker terug."

Wouter, 16 december 2023

10 van 10

"Zoals altijd een genot hier te dineren."

A, 16 december 2023

5 out 5 stars

"Prima bediening zeer goed eten alles heel goed."

Dirk, 16 december 2023

5 van 5

""

Jeffrey, 16 december 2023