Geloof ons niet zomaar op ons woord!

Beoordelingen

Perfect tot in de puntjes

"Wederom overtreffend. Gekozen voor de lunch . Ik zou een uitgebreid verslag kunnen doen . Maar ik val telkens in herhaling. Dus kort gezegd. Het was formidabel . De gerechten waren weer tot in de puntjes perfect . Wat een smaak en wat een prachtige creaties . Diepe buiging , echt . En de bediening is ook wederom spot on. Zeer vriendelijk , benaderbaar en echt kundig . Wij komen al jaren bij bakboord maar wat echt knap is is dat het telkens weer verrassend is en blijft . Dank voor alles ."

Emma, 22 december 2022

Kwaliteit en service.

"Lunch en diner zijn bij Bakboord een belevenis. De kwaliteit van het eten, de smaak van de creaties en de service zijn fantastisch! De prijs / kwaliteit verhouding is prima! Wij komen graag terug!"

Jan, 22 december 2022

Erg lekker eten!

"We waren nu voor de tweede keer met een groter gezelschap hier, en het stelde ons niet teleur in onze verwachtingen. Prettig bereikbare organisatie om voor een grote groep alles goed te regelen. Erg lekker eten! Bediening geruisloos. We hebben er allemaal van genoten!"

Bibi, 17 december 2022

Diverse gangenmenu

"Het is altijd weer een feest om te eten bij Bakboord. Of het nou lunch of diner is, de verassing diverse gangenmenu blijven mijn favoriete. Tot de volgende keer in het nieuwe jaar."

Beverley, 17 december 2022

10 van 10

"Super friendly staff! Kevin, je was fantastisch!!! Heerlijk eten, verrassende gerechtjes, perfect gebalanceerd. Grote complimenten voor de chef. Ik woon al jaren in Almere en ben hier nog nooit geweest. Zeker voor herhaling vatbaar. Tot gauw!"

Valerie, 16 december 2022

Schöne Lage

"Schöne Lage am Hafen, Sitzplätze mit Blick darauf. Edles und spannendes Interior mit bequemen Stühlen. Essen und Service hervorragend. Ausgewogene Weinkarte. Großer Parkplatz."

Danny, 15 december 2022

Uitmuntend

"Zeer prettig ontvangen door een team met ervaring. Het eten is fenomenaal, de gastvrijheid is top Zeer gedreven personeel die je bij elke gang je precies vertellen wat er op het bordje ligt en de wijnen die er bij gedronken kan worden zijn super"

Johny, 29 november 2022

Uitmuntend

"Zeer prettig ontvangen door een team met ervaring. Het eten is fenomenaal, de gastvrijheid is top Zeer gedreven personeel die je bij elke gang je precies vertellen wat er op het bordje ligt en de wijnen die er bij gedronken kan worden zijn super"

Johnyo, 22 november 2022

De gerechten zijn echte kunstwerkjes

"De gerechten zijn echt kunstwerkjes Inmiddels heb ik twee keer bij Bakboord gegeten en het was HEERLIJK. De gerechten zijn net kleine kunstwerkjes en de smaken zijn geweldig met elkaar afgestemd. Het kost wat, maar je krijgt wel echt waar voor je geld. Ik kom hier zeker terug :)"

Sanne, 21 november 2022

Heerlijk luxe eten !

"Altijd weer fantastisch bij Bakboord: zowel de gastvrije ontvangst, het bedienend personeel, heerlijke en mooie en vernieuwende gerechten!"

Janine, 20 november 2022