Geloof ons niet zomaar op ons woord!

Beoordelingen

Lunch zonder idee, verrassing 4-gangen

"Geholpen door Evelien, maar eigenaar kwam ook even babbelen. 4 gangen lunch was een ware smaakbeleving, niet goedkoop, niet echt veel, maar heb in tijden niet zo mijn smaakpapillen horen juichen. Koffie was van uitzonderlijke klasse, evenals de huis chardonnay uit Spanje. Mijn vrouw was helemaal weg van de desert wijn met rood fruit uit Noord Italië Tel daarbij op het gratis parkeren, ruime opzet zonder op elkaar te zitten en uitzicht op het water, is voor ons reden voor de positieve beoordeling. "

Ronny, 22 september 2021

Steeds een feestje op je bord

"Verrassingsmenu voor de lunch gegeten. Mooie afwisselende gerechtjes, fijne smaken. Ondanks drukte hele prettige en gezellige bediening aan tafel. Wat heerlijk om hier weer te zijn!"

Ed, 20 september 2021

Nooir genoeg van Bakboord

"Krijg nooit genoeg van Bakboord want het stelt nooit teleur. Het was weer top vanavond. Dank"

Annemarie, 17 september 2021

Heerlijk gegeten!

"Heerlijk gegeten! Mooie gerechten met een fijne smaak. Ontvangst was wat “rommelig”, er ontbrak een duidelijk welkom."

Elle, 15 september 2021

Lunchen met vrienden

"Vanmiddag geluncht met goede vrienden. Het heerlijke weer maakte het mogelijk om buiten op het gezellige terras te zitten. Onze gastvrouw Eveline heeft ons uitstekend en vakkundig bediend! Het is ons méér dan uitstekend bevallen: 2 mooie en heerlijke amuses, voortreffelijke voorgerechten (die er ook nog eens oogstrelend uitzagen!) en een hoofdgerecht ( we hadden alle 4 hetzelfde gekozen) dat ruimschoots aan de verwachtingen voldeed. Tezamen met de zeer goed passende wijn en de overheerlijke friandises bij de koffie een uiterst geslaagd etentje dat zonder twijfel voor herhaling vatbaar is!! Chapeau!! Minder weergeven"

Ellym, 14 september 2021

Heerlijk restaurant

"Heerlijk restaurant mooi gelegen aan het water. Fantastische bediening veruit het beste restaurant van Almere wel prijzig 75 percovert incl drank"

Jeroen, 14 september 2021

Prima gegeten

"We hebben hier prima gegeten. De sfeer was goed en de service ook. Voor een prima culinaire ervaring raad ik iedereen aan om hier eens te gaan genieten van een heerlijke maaltijd!"

Gert Jan, 13 september 2021

Ontzettend genoten

"Ontzettend genoten en ons laten verrassen door de chef kok, de presentatie te mooi om op te eten maar ook zeker de smaak echt grote klasse, de sfeer was goed en zeer relaxed en werden goed op ons gemak besteld, voor het eerst hier gegeten en komen zeker terug. TOP RESTAURANT!!!"

Koos, 12 september 2021

Lunch bij Brasserie Bakboord

"Voor 14;00 uur gereserveerd. Waren ruim op tijd. Heerlijk op terras eerst een drankje. Alleen een hoofdgerecht besteld met friet apart. Moesten hier meer dan 1,5 uur op wachten. Vis was prima niet echt heet helaas. Geen saus en geen salade. We kregen een soort groen soepje erbij met sliertjes prei erin die wij beiden niet lekker vonden. De patat was oranje (oude aardappelen?) en te hard gebakken of had voor de 2x het vet gezien. Jammer ik vond het geheel voor 42,50 pp erg aan de prijs en teleurstellend. De wijn was heerlijk en de koffie ook. Ik denk niet dat we dit gaan herhalen."

Rita, 16 augustus 2021

Culinaire parel in Almere Haven.

"In Almere Haven zit een hele mooie zaak met terrassen aan het water. Binnen is het verbouwd en er staan in de keuken chefs die weten hoe ze hun gasten blij kunnen maken. Ik was er met mijn partner en we hebben genoten van een 7 gangen menu, en niet te vergeten de amuses. De bijpassende wijnen bij de gerechten maakte het plaatje compleet. Bediening was zeer goed, vriendelijk en goed gehumeurd. Na afloop kwamen chef Lars Bertelsen chef kok Chen Droog nog vragen of alles naar wens was gegaan. Het was namelijk mijn verjaardag. Eindelijk heeft Almere nu ook een restaurant dat Almere op de kaart zet. Kortom een aanrader. Komen hier zeker terug."

Gerard, 5 augustus 2021