Geloof ons niet zomaar op ons woord!

Beoordelingen

10 van 10

"Het was gezellig en wij hebben heerlijk gegeten . Geen opmerkingen ! Was gewoon top. "

Pamela, 10 oktober 2023

10 van 10

"Het was in een woord subliem"

J, 4 oktober 2023

Het was weer fantastisch !!!!!

"Wederom zo fantastisch. Het eten, de wijnen en de combinatie van die twee. De sfeer en de service. Kortom, gewoonweg het beste restaurant in Almere, waarschijnlijk in de hele polder. Enige minpunt is dat Michelin ze nog steeds geen ster heft gegeven, dat moet maar eens gaan veranderen."

John, 2 oktober 2023

5 van 5 sterren

"Weer eens een fantastische ervaring. Fine dining, goede en vriendelijke dienst! Wijn assortiment die pas bij de 5 gang eten."

Justin , 1 oktober 2023

5 van 5 sterren

""

Erik, 30 september 2023

Eten met vrienden

"We hebben genoten van een uitstekend vijfgangenproeverijmenu, vergezeld van de bijbehorende wijnen. Alle gerechten waren perfect bereid, vergezeld van een selectie wijnen van verschillende herkomst. De bediening aan tafel was onberispelijk en met een goede uitleg van elk gerecht. Het is echt een ervaring die we iedereen kunnen aanbevelen."

Hans, 30 september 2023

9.5 van 10

"Een heel fijn restaurant met zeer aardige bediening en overheerlijke gerechten. Aanrader."

Paul, 26 september 2023

10 van 10

"Super leuke /goede bediening erg lekker gegeten"

Wanda, 18 september 2023

10 van 10

"We hebben een zeer geslaagde avond gehad bij Bakboord, Het eten was uitstekend en het personeel zeer voorkomend. Alles werd goed toegelicht en met veel animo opgediend. We komen hier zeker nog eens terug"

Jan, 18 september 2023

5 van 5 sterren

"Super lekkere lunch genoten! We namen 2 gangen in de vorm van een voor -en een hoofdgerecht. We kregen 2 overheerlijke amuses, echt lekkere verse hapjes. Het voorgerecht was rauwe zalm met gefermenteerde kruisbes, oost Indische kers en venkel. Het hoofdgerecht was kalfsbiefstuk met purée van aubergine, zwezerik en een lekkere jus. Als extraatje kregen we van het huis een zelfgemaakt klein magnum ijsje met witte chocolade en een vulling van een cocktail 😋 Leuke sfeer ook en mooi uitzicht op het water en de Haven in Almere. Aanrader!"

Karin, 18 september 2023