Geloof ons niet zomaar op ons woord!

Beoordelingen

Wat een ervaring was dit!

"Dit etentje hadden we cadeau gekregen. Wat een ervaring was dit. Een zeven gangen diner haute cuisine met een wijnarrangement. Bij elk gerechtje kregen we uitleg waar het uit bestond met een bijpassende wijn met wederom uitleg over de herkomst e.d. van de wijn. Elk gerecht was werkelijk een smaaksensatie. Dit was echt even wat anders dan een all you can eat. Ook de bediening was zeer vriendelijk en netjes. Mocht je nog wat geld over hebben, dan kun je hier gerust naartoe gaan😜"

Karperschaken NL, 13 mei 2023

9 van 10

"Het was weer een feestje om bij Bakboord te zijn. We blijven terugkomen voor de heerlijke en aparte gerechten. Wat ons betreft een ster waardig."

C, 12 mei 2023

5 van 5 sterren

"Weer heerlijk verwend. Heerlijke luxe. Zou er wel dagelijks willen lunchen of dineren."

Erwin, 9 mei 2023

5 van 5 sterren

""

Paula, 7 mei 2023

10 van 10

"Heerlijke en bijzondere gerechten. Prachtig opgemaakt. Personeel weten wat ze serveren zowel kennis als over de wijnen. Een mooie beleving om daar te eten. "

Simone, 4 mei 2023

10 van 10

""

Jaap, 4 mei 2023

Wederom fantastisch!

"Wederom fantastisch! Eens per jaar gaan we hierheen voor de chef’s experience en het stelt nooit teleur. Het eten, de service, de ambiance… altijd alles tiptop in orde! Wederom een heerlijke avond gehad en genoten van iedere seconde. We gaan weer terug over een tijdje!"

Jamieh, 3 mei 2023

Top plek!

"Altijd smaakvolle gerechten met een lach geserveerd Fijn restaurant. Wij komen er graag. Gerechten zijn smaakvol en verrassend. Het personeel is vriendelijk en er is altijd wel een leuke twist. Een aanrader!"

Marjolien, 3 mei 2023

9.5 van 10

""

Susana, 30 april 2023

10 van 10

""

Wilbert, 29 april 2023