• Bedrijfsfeest Almere Haven
Op zoek naar een bijzondere feestlocatie in Almere?

Feestlocatie Almere Haven

Op zoek naar een bijzondere locatie aan het water voor een personeelsfeest, lancering van een nieuw product of een andere reden om een feest te vieren? Uiteraard makkelijk te bereiken met eigen en openbaar vervoer, gratis parkeren en geheel verzorgd door een professioneel team?
Het team van restaurant Bakboord in Almere Haven zijn de professionals die jullie event tot in de puntjes gaan verzorgen. Wij zorgen voor een spetterend feest.

Onze aanpak is simpel; samen met jou nemen wij de invulling van de dag/avond door, maken een draaiboek met jouw speciale wensen en een offerte. Zo is alles duidelijk.
Wij hebben de mooiste wijnen en culinaire producten van de beste kwaliteit, daar hoef je geen zorgen over te maken.

Restaurant Bakboord verzorgt het diner tot 80 gasten, walking dinner tot 125 gasten en de feestavond tot 175 gasten. Alles uitstekend verzorgd.

Er zijn diverse mogelijkheden voor de invulling van je bedrijfsfeest of wil je restaurant Bakboord exclusief reserveren voor een evenement, dan ben je van harte uitgenodigd om contact op te nemen middels het sturen van een
mail

VERGADERLOCATIE

Op zoek naar een vergaderlocatie in Almere Haven? Het ‘Innovation Lab - Meeting Centre’ in restaurant Bakboord is bijzonder geschikt voor kleinere vergaderingen. We hebben alles in huis om iedere vergadering tot een succes te maken en helpen je graag mee om alles perfect te verzorgen. Uiteraard met een culinaire verzorging van hoog niveau.


Lees hier meer

Trouwlocatie

Jullie hebben zelf al bedacht hoe de trouwdag eruit moet zien. Wij helpen jullie mee bij de invulling van de details en adviseren in de mogelijkheden. Van aankleding van de ruimte met prachtige bloemen, de bijzondere gerechten voor het diner, de juiste keuze van de wijnen, de bittergarnituur tijdens de receptie tot en met een spetterende feestavond en heel veel meer. Restaurant Bakboord zorgt voor een onvergetelijke bruiloft. Zo kan je bijvoorbeeld in stijl arriveren met een salonboot bij de steiger van het restaurant.

Lees hier meer

Valentijn

Het is tijd om indruk te maken op je Valentijn met een romantisch diner bij Bakboord. 

Leg je geliefde in de watten en geniet van een 5 of 7 gangen chefs Valentijns menu aangevuld met verschillende amuses.
5 gangen menu voor €89 p.p.
7 gangen menu voor €95 p.p.

Een compleet verzorgd diner inclusief royale amuses, een glas champagne, bijpassende wijnen, ongelimiteerd water service en koffie of thee met friandises:
5 gangen All-in menu voor €146 p.p.
7 gangen menu voor €184 p.p.

 

RESERVEER DIRECT