• Bedrijfsfeest Almere Haven
Op zoek naar een bijzondere feestlocatie in Almere?

Feestlocatie Almere Haven

Op zoek naar een bijzondere locatie aan het water voor een personeelsfeest, lancering van een nieuw product of een andere reden om een feest te vieren? Uiteraard makkelijk te bereiken met eigen en openbaar vervoer, gratis parkeren en geheel verzorgd door een professioneel team?
Het team van restaurant Bakboord in Almere Haven zijn de professionals die jullie event tot in de puntjes gaan verzorgen. Wij zorgen voor een spetterend feest.

Onze aanpak is simpel; samen met jou nemen wij de invulling van de dag/avond door, maken een draaiboek met jouw speciale wensen en een offerte. Zo is alles duidelijk.
Wij hebben de mooiste wijnen en culinaire producten van de beste kwaliteit, daar hoef je geen zorgen over te maken.

Restaurant Bakboord verzorgt het diner tot 80 gasten, walking dinner tot 125 gasten en de feestavond tot 175 gasten. Alles uitstekend verzorgd.

Er zijn diverse mogelijkheden voor de invulling van je bedrijfsfeest of wil je restaurant Bakboord exclusief reserveren voor een evenement, dan ben je van harte uitgenodigd om contact op te nemen middels het sturen van een
mail

High Tea & High Wine

Een high tea is de ultieme gelegenheid voor een gezellig samenzijn met je partner, vriendinnen of familie. Het is ook erg trendy om je baby shower tijdens de high tea te vieren! Of je moeder trakteren voor haar verjaardag, gezellig samen verwend worden!

Restaurant Bakboord is gelegen op een prachtige locatie in de havenkom van Almere Haven met uitzicht op het Gooimeer en bij uitstek dé high tea locatie van Almere! Parkeren doe je op onze parkeerplaats gratis!

LEES HIER MEER

VERGADERLOCATIE

Op zoek naar een vergaderlocatie in Almere Haven? Het ‘Innovation Lab - Meeting Centre’ in restaurant Bakboord is bijzonder geschikt voor kleinere vergaderingen. We hebben alles in huis om iedere vergadering tot een succes te maken en helpen je graag mee om alles perfect te verzorgen. Uiteraard met een culinaire verzorging van hoog niveau.

Lees hier meer

Trouwlocatie

Jullie hebben zelf al bedacht hoe de trouwdag eruit moet zien. Wij helpen jullie mee bij de invulling van de details en adviseren in de mogelijkheden. Van aankleding van de ruimte met prachtige bloemen, de bijzondere gerechten voor het diner, de juiste keuze van de wijnen, de bittergarnituur tijdens de receptie tot en met een spetterende feestavond en heel veel meer. Restaurant Bakboord zorgt voor een onvergetelijke bruiloft. Zo kan je bijvoorbeeld in stijl arriveren met een salonboot bij de steiger van het restaurant.

Lees hier meer