• Visgerecht Restaurant Bakboord - Almere

Menukaart voor lunch en diner

Wat zo mooi is aan Nederland is dat de beste en mooiste producten, alles wat we nodig hebben voor onze gerechten, om ons heen kunnen vinden. De Nederlandse boeren worden tot de beste van de wereld gerekend met prachtige groenten, vlees, gevogelte en zuivel en de vissers op het IJsselmeer en de Noordzee brengen dagelijks een ruime variatie verse vis van hoge kwaliteit aan land. Samen met nieuwe ontwikkelingen zoals kooktechnieken, smaak (Umami),  (her)ontdekte specerijen en nog zoveel meer, geeft heel veel inspiratie voor smaakexplosies in nieuwe en bijzondere gerechten.

Geniet!

Lars Bertelsen
Executive Chef

Wij zijn open van 11:00 tot 23:00 uur en je kan online reserveren. Voor de beste ervaring voor het diner adviseren wij om voor 19:30 uur te arriveren.

 

 

De lunchkaart

Lunchkaart

Lunchen met je partner, vrienden of zakenrelatie is je culinair laten verwennen en de tijd nemen voor heerlijk eten en voor elkaar.
Maak je keuze uit de uitgebreide a la carte met kleine en grotere gerechten of het 3 tot 6-gangen Chefs Experience Menu. De sommelier schenkt graag een passend wijnarrangement uit om de lunch compleet te maken. Ook bieden wij een 3 tot 6-gangen Chefs Vega Menu aan.

Voor degene met weinig tijd bieden wij de Business Lunch. In 40 minuten serveren wij amuses, brood met boter, een voorgerecht en een hoofdgerecht. Dit menu wisselt 2 wekelijks.

De dinerkaart

Dinerkaart

Eerst heerlijk genieten van je aperitief en diverse amuses en dan wordt de eerste gang geserveerd samen met een passend glas wijn. Tot de laatste gang en de koffie met friandises wordt je top verzorgt.

Maak je keuze uit de à la carte of kies voor het populaire Chefs Experience Menu met een keuze uit 3 tot 6-gangen. Ook bieden wij een 3 tot 6-gangen Chefs Experience vegetarisch menu aan.

 

WIJNEN VAN DICHTBIJ EN VERAF

Wijnkaart

Wijn en spijs in de juiste balans zorgt voor een optimale beleving. Met zorg zijn er mooie wijnen geselecteerd die de verfijnde gerechten aanvullen.

Onze wijnkaart heeft de klassiekers uit de befaamde wijnstreken tot vernieuwende wijnen van onbekende wijnproducenten. Daarnaast een hele mooie wine pairing bij het 3 tot 6-gangen Chefs Menu. Het resultaat: een uitgebalanceerde wijnkaart.

Wijnkaart

kindermenu voor onze kleine gasten

Kinderen meenemen naar een gastronomisch restaurant maakt deel uit van hun opvoeding om nieuwe smaken te leren kennen en op ontdekking te gaan naar 'andere' gerechten.
Ouders die graag met de kinderen en/of kleinkinderen uit willen gaan eten met de lunch vroegen naar de mogelijkheden. Speciaal voor de kleintjes tot en met 12 jaar heeft Chefkok Lars Bertelsen een 'fine dining' kindermenu gemaakt. Er is een keuze uit 2 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 2 desserts.
Ideaal om als familie op bijvoorbeeld zondagmiddag te komen lunchen.
Afgestemd op kinderen met de kwaliteit van fine dining!
KINDERMENU