• Visgerecht Restaurant Bakboord - Almere

Menukaart voor lunch en diner.

Nieuwe ontwikkelingen zoals kooktechnieken, smaak (Umami),  (her)ontdekte specerijen en nog zoveel meer geeft heel veel inspiratie voor nieuwe gerechten.  Alles wordt door het keukenteam zelf gemaakt, vanaf het brood bij het voorgerecht tot de friandises die geserveerd worden bij de koffie of thee.

Wij zijn open van 12:00 tot 23:00 uur en je kan online reserveren. Voor de beste ervaring voor het diner adviseren wij om voor 19:30 uur te arriveren.

 

 

De lunchkaart

Lunchkaart

Lunchen met je partner, vrienden of zakenrelatie is je culinair laten verwennen en de tijd nemen voor heerlijk eten en voor elkaar.
Maak je keuze uit de a la carte of het 2 - 5 gangen Chefs Experience Menu. De sommelier schenkt graag een passend wijnarrangement uit om de lunch compleet te maken. Ook bieden wij een 2 - 5 gangen Chefs Vega Menu aan.

Voor degene met weing tijd bieden wij de Business Lunch. In 40 minuten serveren wij amuses, brood met boter, een voorgerecht en een hoofdgerecht. Dit menu wisselt 2 wekelijks.

De dinerkaart

Dinerkaart

Eerst heerlijk genieten van je aperitief en diverse amuses en dan wordt de eerste gang geserveerd samen met een passend glas wijn. Tot de laatste gang en de koffie met friandises wordt je  top verzorgt.

Maak je keuze uit de a la carte of kies voor het populaire Chefs Experience Menu met een keuze uit 4 -7 gangen.
Ook bieden wij een 4 - 5 gangen Chefs Vega Menu aan.

 

WIJNEN VAN DICHTBIJ EN VERAF

Wijnkaart

Wijn en spijs in de juiste balans zorgt voor een optimale beleving. Met zorg zijn er mooie wijnen geselecteerd die de verfijnde gerechten aanvullen.

Onze wijnkaart heeft de klassiekers uit de befaamde wijnstreken tot vernieuwende wijnen van onbekende wijnproducenten. Daarnaast een hele mooie wine pairing bij het 2 tot 8-gangen Chefs Menu. Het resultaat: een uitgebalanceerde wijnkaart.

Wijnkaart

Oesters in Almere

Chefs bites

Geniet van chefs borrel bites onder het genot van een heerlijk drankje. 

 

BORRELKAART