• Visgerecht Restaurant Bakboord - Almere

Menukaart voor lunch en diner

Wat zo mooi is aan Nederland is dat de beste en mooiste producten, alles wat we nodig hebben voor onze gerechten, om ons heen kunnen vinden. De Nederlandse boeren worden tot de beste van de wereld gerekend met prachtige groenten, vlees, gevogelte en zuivel en de vissers op het IJsselmeer en de Noordzee brengen dagelijks een ruime variatie verse vis van hoge kwaliteit aan land. Samen met nieuwe ontwikkelingen zoals kooktechnieken, smaak (Umami),  (her)ontdekte specerijen en nog zoveel meer, geeft heel veel inspiratie voor smaakexplosies in nieuwe en bijzondere gerechten.

Geniet!

Lars Bertelsen
Executive Chef

Wij zijn open van 11:00 tot 23:00 uur en je kan online reserveren. Voor de beste ervaring voor het diner adviseren wij om voor 19:30 uur te arriveren.

 

 

De lunch

Lunch

De menukaart biedt veel mogelijkheden voor een kleine of uitgebreide lunch. De kleine gerechtjes en de koude en warme gerechten die ook te delen zijn, bieden veel mogelijkheden om te combineren voor een heerlijke lunch. Uiteraard kan er ook voor het 2-5 gangen Chefs menu of de 2-5 gangen Chefs Vega Menu  gekozen worden.

Voor degene met weinig tijd bieden wij de Business Lunch. In 40 minuten serveren wij amuses, brood met boter, een voorgerecht en een hoofdgerecht. Dit menu wisselt 2 wekelijks.

De menukaart

Diner

De menukaart biedt voor iedereen veel mogelijkheden. Bites, voor bij het aperitief, koude en warme tussengerechten die ook allemaal gedeeld kunnen worden en diverse heerlijke hoofdgerechten. Op de kaart staan weer een aantal klassiekers; hardlopers van de afgelopen 5 jaar zoals Carpaccio, Tournedos en Zeetong. Dit alles kan je afsluiten met een van de desserts en/of nieuwe koffievarianten.

Maak je keuze uit de à la carte of kies voor het populaire Chefs Experience Menu met een keuze uit 3 tot 7-gangen. Ook bieden wij een 3 tot 6-gangen Chefs Experience vegetarisch menu aan.

 

WIJNEN VAN DICHTBIJ EN VERAF

Wijn

Wijn en spijs in de juiste balans zorgt voor een optimale beleving. Met zorg zijn er mooie wijnen geselecteerd die de verfijnde gerechten aanvullen.

Onze wijnkaart heeft de klassiekers uit de befaamde wijnstreken tot vernieuwende wijnen van onbekende wijnproducenten. Daarnaast een hele mooie wine pairing bij het 3 tot 6-gangen Chefs Menu. Het resultaat: een uitgebalanceerde wijnkaart.

Wijnkaart

kindermenu voor onze kleine gasten

Kinderen meenemen naar een gastronomisch restaurant maakt deel uit van hun opvoeding om nieuwe smaken te leren kennen en op ontdekking te gaan naar 'andere' gerechten.
Ouders die graag met de kinderen en/of kleinkinderen uit willen gaan eten met de lunch vroegen naar de mogelijkheden. Speciaal voor de kleintjes tot en met 12 jaar heeft Chefkok Lars Bertelsen een 'fine dining' kindermenu gemaakt. Er is een keuze uit 2 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 2 desserts.
Ideaal om als familie op bijvoorbeeld zondagmiddag te komen lunchen.
Afgestemd op kinderen met de kwaliteit van fine dining!
KINDERMENU