• Visgerecht Restaurant Bakboord - Almere

Menukaart voor lunch en diner.

Nieuwe ontwikkelingen zoals kooktechnieken, smaak (Umami),  (her)ontdekte specerijen en nog zoveel meer geeft heel veel inspiratie voor nieuwe gerechten in ons restaurant in Almere. Alles wordt door ons zelf gemaakt, van het brood bij het voorgerecht tot de friandises die geserveerd worden bij de koffie of thee.

Er is een ruime keuze uit de a la carte en het Chefs menu. Wil je helemaal in de watten gelegd worden, kies dan voor het Chefs All-In Menu. De ultieme ervaring met een glas Champagne als aperitief, royale selectie amuses, bijpassende wijnen, ongelimiteerde water service en koffie of thee met friandises. Naast ons wijnarrangement bieden wij de mogelijkheid voor een half wijn arrangement en/of een alcoholvrije begeleiding. 

Ook is er een 2 - 5 gangen Vegetarisch Chefs Menu.

Groepen:
Vanaf 6 personen kan er alleen gekozen worden voor het Chefs Experience menu. Voor de lunch is dat minimaal 3 gangen en voor het diner minimaal 4 gangen.

Wij zijn open van 12:00 tot 23:00 uur en je kan online reserveren. Voor de beste ervaring voor het diner adviseren wij om voor 19:30 uur te arriveren.

 

 

Oesters in Almere

Chefs bites

Geniet van chefs borrel bites onder het genot van een heerlijk drankje. 

 

BORRELKAART

 

De lunchkaart

Lunchkaart

Lunchen met je partner, vrienden of zakenrelatie is je culinair laten verwennen en de tijd nemen voor heerlijk eten en voor elkaar.
Maak je keuze uit de al la carte of het 2 - 5 gangen Chefs Experience Menu. De sommelier schenkt graag een passend wijnarrangement uit om de lunch compleet te maken. Ook bieden wij een 2 - 5 gangen Chefs Vega Menu aan.

Lunch Special
Reserveer deze 2 gangen lunch en geniet van: Verrassende amuses en een glas mousserende wijn. Vervolgd met een voor- en hoofdgerecht, begeleid met bijpassende wijnen en waterservice. Afsluitend met koffie of thee met friandises.
De lunch Special is voor € 51,75 p.p.alleen te boeken tijdens het maken van de reservering via de button rechtsonder (formitable).

De dinerkaart

Dinerkaart

Dineren met dierbaren is een avondje uit in Bakboord. Eerst heerlijk genieten van je aperitief en diverse amuses en dan wordt de eerste gang geserveerd samen met een passend glas wijn. Tot de laatste gang en de koffie met friandises wordt je  top verzorgt.

Maak je keuze uit de a la carte of kies voor het populaire Chefs Menu met een keuze uit 4 - 8 gangen.
Ook bieden wij een 2 - 5 gangen Chefs Vega Menu aan.

 

WIJNEN VAN DICHTBIJ EN VERAF

Wijnkaart

Wijn en spijs in de juiste balans zorgt voor een optimale beleving. Met zorg zijn er mooie wijnen geselecteerd die de verfijnde gerechten aanvullen.

Onze wijnkaart heeft de klassiekers uit de befaamde wijnstreken tot vernieuwende wijnen van onbekende wijnproducenten. Daarnaast een hele mooie wine pairing bij het 2 tot 8-gangen Chefs Menu. Het resultaat: een uitgebalanceerde wijnkaart.

Wijnkaart