Geloof ons niet zomaar op ons woord!

Beoordelingen

Hemels gegeten

"Warme ontvangst en heerlijk eten Buiten was het koud, maar binnen werden we hartelijk en letterlijk warm onthaald. We hadden een all-in menu. Een geweldige uitvinding als je zo lui bent als wij én vertrouwen hebt in de keuken. We werden zeker niet teleurgesteld. Alles klopte, van de bediening, de heerlijke gerechten, de opmaak van de borden als de bijpassende wijnen. Ook het tempo van opdienen zat precies goed. Best lastig met een vol restaurant. We hadden 5 gangen en zaten er van 7 tot 11 uur. Bakboord en zijn equipe heeft het goed voor elkaar. Complimenten daarvoor. Het wachten is op de eerste ster."

Hans, 4 maart 2023

Super

"Onze kinderen en kleinkinderen hebben ons vanwege onze verjaardag getrakteerd op een 5 chefs experience gastronomische ervaring. Het was een avond die niet alleen gezellig was, maar waarop ook onze smaak papillen werden verwend."

Hans, 4 maart 2023

Super ervaring!

"Wij namen de 7 gangen chefs experience. Vanaf binnenkomst tot het weggaan was de service uitmuntend. Het diner was al vanaf de eerste amuses tot en met de koffie met friandises voortreffelijk. Ik zou zonder twijfel dit restaurant aan iedereen aanraden en zal ook zeker terugkeren!"

Dan, 3 maart 2023

Heerlijk!

"Echt een culinaire ervaring! Heerlijk gegeten, verrassende gerechten, mooie bijpassende wijnen, goede sfeer. Topavond gehad!"

Yvonne, 1 maart 2023

Weer een culinair waar genoegen voor de smaakpapillen

"Een aanrader voor alle fijnproevers. We kregen een warm verwelkoming en de bediening was weer super met perfecte uitleg wat we op ons bord kregen. Telkens als we in de buurt komen moeten we uiteten bij Bakboord, anders is dit geen geslaagde trip. We voelen ons echt thuis in Bakboord. Zeker een aanrader voor al wie culinair wilt genieten groetjes vanwege Ans en Jo"

Ans & Jo, 23 februari 2023

Fantastisch gegeten!

"We hebben erg genoten van een heerlijk 6-gangen verrassingsmenu. Van begin tot eind was het een fantastische ervaring, met elke gang die mooi gepresenteerd werd en vol van smaak was. De bediening was zeer attent en gastvrij, en gaf ons goede aanbevelingen bij elke gang. Elk gerecht was zorgvuldig bereid en gebruikte verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Ik wil graag ook nog een extra pluim geven aan de sommelier van het restaurant. Zij was zeer enthousiast en wist ons uitstekend te vertellen over de wijn die bij elk gerecht werd geserveerd. Het was het een avond die we niet snel zullen vergeten."

Peter, 23 februari 2023

GEWELDIG!

"Een super 4 gangen surprise diner voor mijn verjaardag. Gestart met meerdere prachtig opgediende en zeer smakelijke amuses. Daarna idem voor-, tussen-, hoofdgerechten en dessert. Zeer veel verschillende smaken. Een kloppend wijn arrangement. De bediening was ook zeer vriendelijk en professioneel. We hebben een zeer geslaagdste avond gehad in een prettige ambiance. In één woord : geweldig. Een echte aanrader!"

Yvonne, 16 februari 2023

Mooie beleving!

"Ze hadden er werk van gemaakt. We voelden ons verwend en welkom. Alles werd goed uitgelegd en was smaakvol. Kortom een mooie avond beleefd bij Bakboord."

R, 16 februari 2023

Voelde ons welkom!

"Ze hadden er werk van gemaakt. We voelden ons verwend en welkom. Alles werd goed uitgelegd en was smaakvol. Kortom een mooie avond beleefd bij Bakboord."

R, 16 februari 2023

Valentijnsdiner

"Super heerlijk gegeten ! Heerlijke gerechten, perfecte smaak combinaties. Zeer vriendelijk personeel en heel attent aan het eind een roos voor mijn vriendin. zeker een aanrader en komen gauw terug!"

Janah, 15 februari 2023