Nieuws

Brasserie Bakboord heet vanaf nu Restaurant Bakboord

3 mei 2022

Sinds de overname in februari 2018 door Horecaondernemer Taco van der Meer heeft er een ware transformatie plaats gevonden van Brasserie naar Restaurant. Na diverse verbouwingen en een conceptverandering van brasserie naar Fine Dining kan er nu met trots gesteld worden dat Bakboord met recht restaurant genoemd mag worden.

 

Taco van der Meer zegt: ”de reden waarom wij horecazaken hebben is  om een concept neer te zetten met als enige doel; zéér tevreden gasten. Daar zijn wij met Bakboord volledig in geslaagd. Op de review sites wordt de kwaliteit geroemd. Bij de naam Brasserie denken gasten toch aan een ander product dan bij een restaurant, dat geeft verwarring en ook wel eens een teleurstelling en dat is juist wat wij willen voorkomen”.

Restaurant Bakboord is het culinaire speelveld van de creatieve executive chef Lars Bertelsen, Chefkok Chen Margolin en hun team die dagelijks bijzondere gerechten bereiden. Zij laten zich inspireren door de natuur, nieuwe (her)ontdekte groente en smaken, en gebruiken contrasterende ingrediënten die krachtig en intens zijn, maar toch resulteren in gerechten die hun delicatesse perfect behouden.

Restaurant Manager Chris Bos is verantwoordelijk voor de service. Naast de uitgebreide wijnkaart heeft hij met grote zorg de wine pairing samengesteld.  Naast de à la carte is er ook het 2 tot 8 gangen Chefs menu en is er ook een volledig 2 tot 8 gangen vegetarisch menu. 

Verder lezen

Uitbreiding in het menu 'de Chefs Experience'

12 maart 2022

Verder lezen

Eindelijk helemaal open

28 januari 2022

Verder lezen

Het mag weer (met beperkingen).

28 januari 2022

Verder lezen

De DINCH gaat van start

28 november 2021

Verder lezen

Dit gaat ons echt te ver!

15 november 2021

Verder lezen

Nieuwe keukenteam in de keuken

12 mei 2021

Verder lezen

19 mei verruiming van de openingstijden

11 mei 2021

Verder lezen

Het mag weer

29 april 2021

Verder lezen