• Vergaderlokatie in Restaurant Bakboord - Almere
Culinair vergaderen aan de waterkant in Almere Haven

Unieke vergaderlocatie Almere

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Almere Haven?  De 2 zalen in restaurant Bakboord zijn bijzonder geschikt voor vergaderingen en beschikken over natuurlijk daglicht en airconditioning. Of je nu een vergadering, lezing of presentatie organiseert, ons team werkt mee om alles perfect te verzorgen. Uiteraard geniet je tijdens elke vergadering opnieuw van een culinaire verzorging op hoog niveau.

FACTSHEET

Inspirerend vergaderen in Almere

Voor goede nieuwe ideeën is inspiratie nodig en wat is er dan lekkerder dan vergaderen op een unieke locatie waar deze spontaan tot leven komen? Wil je even ongestoord sparren met je projectgroep of met een klant, dan kom je inspirerend vergaderen en eten bij Restaurant Bakboord. Heerlijk aan het water met bijzondere uitzichten en een modern interieur. Wij bieden je altijd een passende vergaderruimte in Almere die perfect aansluit op je wensen. Of dat nu voor een kort moment is of voor een hele dag.

Culinair vergaderen in Almere

Culinair vergaderen

Een inspirerende locatie is een goed begin, maar niet compleet zonder gastronomische beleving. Vergaderen en eten op een bijzondere locatie doe je hier. Chefkok Lars Bertelsen en Chen Margolin maken keer op keer de mooiste culinaire creaties voor onze gasten. Ze gaan net een stapje verder en bieden net dat beetje extra, waardoor vergaderen in Almere naar een hoger niveau getild wordt. Geniet van verrassende culinaire breaks, lunch en diner op topniveau. Meer informatie over vergaderen in restaurant Bakboord in Almere vind je hier.

Vergaderen en eten in Almere aan het water

Wij zijn hét restaurant met vergaderruimte voor elke gelegenheid. En daar plukt eenieder de vruchten van. Je profiteert niet alleen zelf van een heerlijke culinaire ervaring, het dient natuurlijk ook als mooi visitekaartje richting je klanten die je meeneemt voor het vergaderen en eten op een bijzondere plek in Almere. En dat allemaal op een prachtige locatie aan het water. Een sfeer die uitnodigt om een vergadering vol passie te starten en met succes af te sluiten.

Voor elke vergadering een perfecte vergaderlocatie

Je kan voor elk type meeting en iedere vergadering terecht op onze locatie. Wij bieden diverse zalen waar je prettig kan vergaderen. We hebben een grote ruimte van 60m2 en een kleinere ruimte van 40m2. Beide inspirerende ruimtes waar je met een kleine- of grote groep kan plaatsnemen in comfortabele stoelen en waar alle belangrijke benodigdheden aanwezig zijn.

Alle attributen die je nodig hebt voor een geslaagde meeting

Op onze vergaderlocatie in Almere ontbreekt het je aan niets. Ons team doet er alles aan om jou en je collega’s of klanten volledig in de watten te leggen. 

Profiteer bij onze vergaderlocatie in Almere van;

  • Inspirerend vergaderen aan het water
  • Airconditioning in beide zalen
  • Gratis beveiligd WiFI
  • Centrale ligging in Almere, slechts 5 auto minuten van de snelweg A6
  • Fantastisch uitzicht vanaf ons terras
  • Eigen gratis parkeergelegenheid met 2 oplaadpunten

Reserveer je vergaderruimte

Ben je op zoek naar een unieke locatie waar je inspiratie op kan doen met je team, in alle rust kan sparren of kan vergaderen met klanten? Reserveer dan snel je ruimte bij Restaurant Bakboord. Heb je nog vragen voor ons? Stuur gerust een mailtje naar info@restaurantbakboord.nl of bel met +31 365404040.