• Trouwen in Restaurant Bakboord - Almere
Een bijzondere huwelijksceremonie, geheel aan jullie wensen aangepast.

Trouwlocatie aan het water voor de mooiste bruiloft in Almere

Jullie hebben zelf al bedacht hoe de trouwdag eruit moet zien. Wij helpen jullie mee bij de invulling van de details en adviseren in de mogelijkheden. Van aankleding van de ruimte met prachtige bloemen, de bijzondere gerechten voor het diner, de juiste keuze van de wijnen, de bittergarnituur tijdens de receptie tot en met een spetterende feestavond en heel veel meer. Restaurant Bakboord zorgt voor een onvergetelijke bruiloft. Zo kan je bijvoorbeeld in stijl arriveren met een salonboot bij de steiger van het restaurant.

Als je trouwt bij Restaurant Bakboord in Almere wordt het een dag om nooit meer te vergeten!

Afspraak maken

 

Trouwlocatie Almere Haven

Mogelijkheden Trouwen in Almere

Wil je een intieme ceremonie? De Salon biedt ruimte voor maximaal 12 gasten in dineropstelling, de Serre heeft ruimte voor 22 gasten en biedt een prachtig uitzicht over haven. Ook kan het gehele restaurant afgehuurd worden. De maximale capaciteit voor een 'seated diner' is 80 gasten, 'walking dinner' is 125 gasten en voor een receptie of feestavond 175 gasten. Uiteraard kan ook alles buiten op een van de 3 terrassen aan het water.

Hoe werken wij

In een persoonlijk gesprek met jullie wordt een geheel verzorgd programma opgesteld. Na het uitbrengen van de offerte en goedkeuring willen we nogmaals met jullie en de ceremoniemeester het programma doornemen. Immers, op de bruiloftsdag zal de ceremoniemeester onze contactpersoon zijn zodat jullie alleen maar hoeven te genieten.

Trouwlocatie Almere

Trouwlocatie Almere!

Restaurant Bakboord is een officiële trouwlocatie. De Gemeente Almere zorgt voor de ambtenaar, wij voor een mooie, sfeer- en stijlvolle aangeklede zaal met trouwstoelen. Wij hebben alles onder één dak en jullie gasten hoeven gedurende de dag niet meer te rijden. Er is een eigen gratis parkeerplaats aanwezig.