• Trouwen in Restaurant Bakboord - Almere
Een bijzondere huwelijksceremonie, geheel aan jullie wensen aangepast

Trouwen in Almere: Geef elkaar het ja-woord aan het water

Het meest bijzondere moment van jullie leven ervaren op een prachtige plek aan het water? Kom op sfeervolle wijze trouwen in Almere bij Restaurant Bakboord en geniet van een adembenemend uitzicht met bijzondere entourage. Hier worden jij, je toekomstige bruid(egom) én jullie gasten volledig ontzorgd. Van een gedetailleerde planning tot aan het ja-woord: dit is jouw trouwlocatie in Almere.

Plan je trouwdag met ons

 

Jullie wensen, onze aandacht

Voor die unieke en bijzondere dag is het heerlijk dat alles uit je handen genomen wordt en je volledig in het moment kan leven. Belangrijk is dat de locatie klopt, het diner sprankelt door een topchef en de entourage onevenaarbaar sfeervol is. Alles wordt goed door ons georganiseerd in samenspraak met de betrokken ceremoniemeester. Wat jullie wensenpakket betreft, hebben jullie onze volledige aandacht.

De mooiste trouwlocatie in Almere voor de mooiste bruiloft

Jullie hebben zelf al bedacht hoe de trouwdag eruit moet zien, maar de perfecte trouwlocatie (in Almere?) mist nog. Wij helpen jullie volledig met de invulling van de details die voor jullie belangrijk zijn en adviseren in de mogelijkheden. Van aankleding van de ruimte met prachtige bloemen, de bijzondere gerechten voor het diner, de juiste keuze van de wijnen, de bittergarnituur tijdens de receptie tot en met een spetterende feestavond en nog zoveel. Restaurant Bakboord zorgt voor een onvergetelijke bruiloft.

Trouwen in Almere en in stijl arriveren met een salonboot op onze steiger? Dat wordt een dag om nooit meer te vergeten!

In Almere trouwen? Wij hebben de meest unieke zalen

Bij ons kan je alle kanten op met jouw bruiloft. De Salon is perfect voor een intieme ceremonie en biedt ruimte voor maximaal 12 gasten in dineropstelling, de Serre heeft ruimte voor 22 gasten en biedt een prachtig uitzicht over haven. Voor een grote groep gasten kan het gehele restaurant afgehuurd worden. De maximale capaciteit voor een 'seated diner' is 80 gasten, voor een 'walking dinner' is dit 125 gasten en voor een receptie of feestavond 175 gasten. Uiteraard kunnen we ook het terras betrekken bij het feest. Jij staat aan het roer en wij varen met je mee door jouw wensen!

Zo werken wij

Tijdens een persoonlijk gesprek met jullie wordt er een geheel verzorgd programma opgesteld. Na het uitbrengen van de offerte en natuurlijk jullie goedkeuring zullen we nogmaals met jullie en de ceremoniemeester het programma doornemen. Tot en met de bruiloftsdag zal de ceremoniemeester onze contactpersoon zijn zodat jullie alleen maar hoeven te genieten.

Unieke trouwlocatie aan het water

Trouwen in Almere en ook nog eens op een bijzonder mooie trouwlocatie aan het water? Restaurant Bakboord is jullie officiële trouwlocatie. De Gemeente Almere zorgt voor een ambtenaar die matcht met jullie wensen, terwijl wij zorgen voor een mooie, sfeer- en stijlvolle aangeklede zaal. Wij bieden jullie als aanstaand paar alles onder één dak. De ceremonie, receptie, borrel, het diner en natuurlijk het feest. Niemand hoeft zich nog van A naar B te verplaatsen tijdens jullie mooiste dag en genieten van een heerlijk drankje is dus gegarandeerd een succes. Gasten die met de auto komen kunnen gratis parkeren op onze eigen parkeerplaats.

Plan je bruiloft met ons

Laat je volledig in de watten leggen op de mooiste dag van je leven en organiseer je bruiloft met ons. Trouwen in Almere, samen met Restaurant Bakboord staat garant voor een bijzonder mooi feest. Laat ons telefonisch op +31 365404040 weten wat we voor je kunnen doen of stel je vragen via info@restaurantbakboord.nl.