gastronomisch

Terras aan het water in Almere

Kijk jij ook uit naar een bijzonder sfeervol en gastronomisch avondje genieten met vrienden, familie of je geliefde? Of ben jij helemaal in voor een ongedwongen lunch in luxe setting? Wij bieden je een bijzonder mooi terras in Almere met het lekkerste eten, het meest enthousiaste team en een fantastische ambiance. Hier wil jij toch ook heerlijk komen genieten met je gezelschap? Maak snel een reservering of deel je wensen telefonisch met ons!

Even bijkomen op ons fantastische lounge-terras

In Almere op een open terras relaxen met een cocktail in je hand terwijl je uitkijkt op het fantastische water in Haven? Dan zit je bij Restaurant Bakboord helemaal op je gemak. Het open terras biedt mogelijkheden voor elke gelegenheid. Ons terras in Almere is daarnaast perfect voor een relaxte borrel na werk, een gezellig onderonsje met je beste vriendin of een bijzonder moment met je familie. Wij zijn het meest sfeervolle restaurant met terras aan het water in Almere.

Gastronomisch geluk in Almere op een open terras

Als gastronomie je blij maakt en je jezelf wel een beetje als Bourgondiër ziet, kan een bezoek aan ons terras in Almere Haven je alleen maar goed doen. Wij steken veel tijd in het ontwikkelen van unieke, smaakvolle gerechten met een luxe twist. Van een verfijnde portie oesters tot de meest smaakvolle charcuterie die je ooit geproefd hebt. Daarnaast zit je hier helemaal goed als vegetariër, vlees, vis- en schaaldierliefhebber, want wat deze specialiteiten betreft kent ons menu geen grenzen.

Ongeëvenaarde luxe aan het water voor iedereen

Even de laatste rapporten opsturen terwijl je in de zon geniet van een verse jus d’orange en een overheerlijke lunch? Of even genieten van onze smaakvolle borrelbites terwijl je wegdroomt over je vakantie die eraan zit te komen? Maak het zo relaxt als je zelf wilt. Wij zorgen wel voor die ongeëvenaarde luxe aan het water, wie je ook bent en waar je ook behoefte aan hebt. Wij faciliteren het graag op ons terras in Almere Haven.

Reserveer nu een tafel op ons bijzonder fijne terras in Almere!

Kan jij niet wachten om al onze beroemde aperitiefjes te proeven en in luxe te genieten op het mooiste terras van Almere? Maak dan vandaag nog je reservering en kijk uit naar een bijzonder gastronomische ervaring bij Restaurant Bakboord.

Neem voor vragen gerust contact op