• Kerst in Restaurant Bakboord in Almere

Kerstlunch en Kerstdiner in restaurant Bakboord Almere Haven

 

EINDEJAARSFEEST / KERSTEVENTS

In de maand december is het in de meeste bedrijven de traditie om voor de medewerkers een lunch, diner of feest te organiseren.  Of het intiem is met een paar medewerkers of een spetterend feest voor 175 gasten, alles wordt perfect verzorgd door het Bakboord team. Graag vertellen wij wat de mogelijkheden zijn in een persoonlijk gesprek.

mail

 

UIT ETEN MET DE KERSTDAGEN

Tijdens de kerstdagen op 24 en 25 december serveren wij lunch en diner in restaurant Bakboord.
Voor het diner serveren wij uitsluitend ons 6 gangen kerstmenu en voor de lunch een 3, 4 of 5 gangen kerstmenu. Dit kan gecombineerd worden met een keuze van de wijnkaart of met een bijpassend wijnarrangement.

Daarnaast is het mogelijk om het all-in arrangement te reserveren. Hierbij wordt gestart met een feestelijk glas champagne en diverse amuses. Om vervolgens het menu met een zorgvuldig gekozen wijnarrangement en onbeperkt water te nuttigen. Het all-in kerstmenu sluiten wij af met koffie of thee naar keuze en huisgemaakte friandises.

Meer informatie over het menu en de prijzen volgt spoedig.

Met de meeste allergieën en dieetwensen kunnen wij rekening houden, mits tijdig (maximaal 5 dagen van tevoren) aangegeven.