• wij serveren passie

Kerstlunch en -diner in restaurant Bakboord Almere Haven

Uit eten met Kerst

Tijdens de kerstdagen op 24 en 25 december serveren wij lunch en diner in restaurant Bakboord.

Voor het diner serveren wij uitsluitend ons 6 gangen kerstmenu en voor de lunch een 3, 4 of 5 gangen kerstmenu. Dit kan gecombineerd worden met een keuze van de wijnkaart of met een bijpassend wijnarrangement.

Daarnaast is het mogelijk om voor het all-in arrangement te gaan. Hierbij wordt gestart met een feestelijk glas champagne en diverse amuses. Om vervolgens het menu met een zorgvuldig gekozen wijnarrangement en onbeperkt water te nuttigen. Het all-in kerstmenu sluiten wij af met koffie of thee naar keuze en huisgemaakte friandises.

Met de meeste allergieën en dieetwensen kunnen wij rekening houden, mits tijdig (maximaal 5 dagen van tevoren) aangegeven.

6 gangen kerstdiner

Dineren met Kerst

Tijdens de kerstdagen serveren wij op 24 en 25 december uitsluitend ons 6 gangen kerstmenu voor het diner. U kunt zelf kiezen of u dit combineert met een keuze van de wijnkaart, een passend wijnarrangement of het all-in arrangement.

Een klein voorproefje van het kerstmenu vind je hier.

6 gangen kerstmenu

3, 4 of 5 gangen kerstlunch

Tijdens de kerstdagen serveren wij op 24 en 25 december een 3, 4 of 5 gangen kerstmenu voor de lunch. U kunt zelf kiezen of u dit combineert met een keuze uit de wijnkaart of met een U kunt zelf kiezen of u dit combineert met een keuze van de wijnkaart, een passend wijnarrangement of het all-in arrangement.

Een klein voorproefje van het kerstmenu vind je hier.

5 gangen lunch menu
4 gangen lunch menu
3 gangen lunch menu

Reserveren

Met behulp van de button rechtsonder in beeld (Formitable) kan er gereserveerd worden.
Tijdens de reservering wordt gevraagd een aanbetaling te doen van €50,- per persoon. Deze aanbetaling wordt uiteraard in mindering gebracht op de rekening.

Reserveer het kerst diner

Reserveer de kerst lunch

Restaurant Bakboord is op 26 december gesloten.