• Kerst in Restaurant Bakboord in Almere
Vier kerst 2023 bij Restaurant Bakboord

Kerstlunch en Kerstdiner bij Restaurant Bakboord in Almere Haven

Samen met je familie, vrienden, collega’s of een grote groep kerst in Almere vieren bij een gemoedelijk, culinair en smaakvol restaurant? Wij serveren naast de heerlijkste gerechten ook een prettige sfeer met de lekkerste drankjes. Het gehele restaurant is vormgegeven in de kerstsfeer en jij kan hier heerlijk komen lunchen of dineren met je favoriete gezelschap. Huur één van onze prachtige zalen af om te genieten van private dining of kom gezellig en gemoedelijk fine dining in ons restaurant. Wij maken jouw kerst in Almere smaakvol én gezellig!

Met kerst uit eten in Almere?

Deze momenten zijn nog beschikbaar:

  • Lunch op zondag 24 december
  • Diner op zondag 24 december (kerstavond)
  • Lunch op maandag 25 december (1e kerstdag)
  • Diner op maandag 25 december (1e kerstdag) Volgeboekt
  • Private kerstfeesten kunnen in overleg qua data en invulling

Bij een volgeboekte diner of lunch kunnen wij je uiteraard op de wachtlijst plaatsen. Hanteer hierbij dezelfde stappen binnen ons reserveringssysteem of neem contact op! 

Reserveer snel een tafel voor jou en je gezelschap voor we helemaal vol zitten!

Sfeervol genieten tijdens de kerst

Kijk je er helemaal naar uit om culinair verrast te worden in Almere tijdens kerst? Wij serveren op kerstavond een fantastisch 6-gangen diner en tijdens de lunch kan je genieten van 4 heerlijke gangen. Je hebt de keuze uit een all inclusive arrangement (inclusief champagne, apertitief, wijn-arrangement, dranken, water service en koffie of thee met friandises), een all-in-arrangement met ‘chauffeurs’-glazen of enkel een 6-gangen kerstmenu. Geef je allergieën tijdig (minimaal 5 dagen van tevoren) bij ons aan, zodat we er rekening mee kunnen houden.

Kerstdiner

Bij ons vier je kerst in Almere op bijzonder sfeervolle wijze. Je gaat genieten van een 6-gangen kerstdiner, samengesteld door onze chef en profiteert daarvoor nog van een aantal overheerlijke amuses. Dit kan je verwachten van ons kerstmenu:

Voorgerecht: Kingfish 
Tussengerecht: Langoustine
Tussengerecht: Tarbot
Tussengerecht: Topinamboer
Hoofdgerecht: Dry aged runder lende
Dessert: Chocolade, Amarena kers

6 gangen all-in kerstdiner €200
6 gangen all-in kerstdiner met ‘chauffeurs’ glazen €178
6 gangen kerst menu €120
Passend wijn arrangement €54

Kerstlunch

Uit eten met kerst in Almere betekent voor ons optimaal genieten van een volledig verzorgde lunch. En die faciliteren wij voor je. Op 24 en 25 december organiseren wij een 4-gangen kerstmenu aangevuld met een royale selectie amuses. Je geniet van het volgende menu:

Voorgerecht: Kingfish 
Tussengerecht: Langoustine
Hoofdgerecht: Dry aged runder lende
Dessert: Chocolade, Amarena kers

4 gangen all-in kerstlunch €145
4 gangen all-in kerstlunch met ‘chauffeurs’ glazen €130
4 gangen kerst menu €80
Passend wijn arrangement €36

Private dining met Kerstmis

Optimaal in privésferen genieten met je familie en vrienden in een sfeervolle zaal? Dat doe je bij ons kerstrestaurant in Almere. Je kan bij ons de sfeervolle ‘Salon’ afhuren voor maximaal 12 gasten in dineropstelling of kiezen voor de unieke ‘Serre’ die ruimte biedt voor 22 gasten in dineropstelling waarbij je prachtig uitzicht hebt over de haven. Het is ook mogelijk om het gehele restaurant af te huren, neem contact met ons op om de mogelijkheid en beschikbaarheid te bespreken.

Vier kerst in Almere met je collega’s

Een bedrijfsfeestje organiseren met je hele team? Een personeelsetentje, kerstevent, eindejaarsfeest of bedrijfsfeest vier je uitgebreid en comfortabel bij Restaurant Bakboord. Genieten van een chefs experience met 4 tot 7 gangen, eventueel all-in, zodat je alles vooraf goed geregeld hebt. Hiervoor kan je één van onze 2 fantastische zalen afhuren. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.