Geloof ons niet zomaar op ons woord!

Beoordelingen

10 van 10

"Wat een ervaring. Geweldig genoten van de ambiance en de smaken. Ik kan iedereen aanraden hier een keer langs te gaan"

S, 5 november 2023

5 out 5 stars

""

Justin , 4 november 2023

5 out 5 stars

""

Maikel, 3 november 2023

5 van 5 sterren

"Op uitnodiging een lunch gebruikt, wat een fantastische ervaring én wat een smaakbeleving! Zo zou je altijd ontvangen willen worden, én zo zou eten altijd moeten smaken! Een smaaksensatie van de bovenste plank, ongelofelijk gastvrij én deskundig personeel, en dat in Almere Haven! Ik was hier ooit een paar jaar geleden al geweest want tenslotte woon ik er nog geen 10 minuten wandelen vandaan, maar onder de nieuwe eigenaar is de "bakboord beleving" gestegen naar eenzame hoogte.......... Proficiat, en ga zo door!! Een aanrader als je eens echt fantastisch culinair verwend wil worden!! Frank Huisman Almere Haven"

Frank, 31 oktober 2023

9.5 van 10

""

Annemiki, 28 oktober 2023

Een ervaring om nooit te vergeten.

"Wij zijn hier geweest voor mijn verjaardag. Is inmiddels een soort traditie geworden. Zoals altijd heerlijk gegeten, geweldig bediening, prachtig locatie. In 1 woord GEWELDIG! "

jjt881, 28 oktober 2023

9 van 10

""

Marcel, 27 oktober 2023

10 van 10

""

Caroline, 25 oktober 2023

Ook voor een lange lunch

"Met een groep vrienden en familie bij Bakboord gegeten ter gelegenheid van de verjaardag van mijn vrouw en het eten was, zoals altijd eigenlijk, van uitstekende kwaliteit. Mooi opgemaakt, prachtig van smaak en met verrassende combinaties ertussen. Uitstekende bijpassende wijnen en de bediening was uitermate correct en vriendelijk. Iedereen heeft een hele fijne culinaire middag gehad."

Radko TH, 16 oktober 2023

5 out 5 stars

"Een dikke 10/10 ervaring! Afgelopen week een tafel gereserveerd als verrassing voor mijn zusje, vanaf binnenkomst al een goede en gastvrije sfeer. Personeel is zeer deskundig en nieuwe medewerkers worden door ervaren medewerkers op constructieve wijze getraind. De gerechten zien er geweldig uit, zijn perfect van smaak en krijgen een mooie uitleg bij serveren. De wijnkaart is uitgebreid, uitstekende begeleiding van personeel in de keuze van bepaalde druifsoort bij specifiek gerecht. Al met al, zeer geslaagde avond. Zeker niet de laatste keer dat ik hier gedineerd heb."

Jan Kreuk, 14 oktober 2023