Geloof ons niet zomaar op ons woord!

Beoordelingen

Eetbare kunstwerkjes!

"Eetbare kunstwerkjes! 5 gangen verrassingsmenu met bijpassende wijnen: 4 heerlijke amuses en elke gang stuk voor stuk een eetbaar kunstwerk! Fantastisch gegeten en gedronken, maar vooral genoten! Dank jullie wel!"

Maurik, 25 augustus 2023

10 van 10

"Super bediening, heerlijk eten!"

Sammy, 14 augustus 2023

10 van 10

"Heerlijk gegeten, Goede bediening"

Jago, 12 augustus 2023

Top ervaring

"Dineren bij Bakboord is altijd een Top Ervaring. Opnieuw een avond genoten in de mooie ambiance, waar de gezelligheid mede te danken was aan de vriendelijke bediening. Wij hebben gekozen voor het 5 gangen verrassingsmenu. Elke gang zag er prachtig verzorgd uit, de smaken voortreffelijk. Kortom, een aanrader. Henny en Jaap, 2 augustus 2023"

Jaap, 11 augustus 2023

9.5 van 10

"Elke keer voldoet Bakboord aan de verwachtingen. Mooie locatie om heerlijk te lunchen of dineren. Een top restaurant in de polder, goede service gecombineerd met perfecte spijs-wijn combinaties, echte aanrader."

Peter, 10 augustus 2023

5 van 5 sterren

""

Frans, 7 augustus 2023

Uitstekende lunch

"heerlijk geluncht 3 gangen lunch, met een glas champagne en oesters, prima bediening, lekkere gerechten en mooi opgemaakt, alles bij elkaar uitstekend en het uitzicht over de haven was prachtig"

Henriette, 7 augustus 2023

Heerlijke lunch

"Heerlijk, mooi geserveerde meergangen lunch met smaakvolle bijpassende wijnen. Vriendelijke bediening."

Michaels, 4 juli 2023

Een geweldige avond uit eten!

"Verrassende ingrediƫnten, mooie uitgebalanceerde gerechten en de presentatie: ware kunstwerkjes (ook het servies en bestek dat elke gang weer anders was). We werden bij elke gang verrast met een bijzonder lekkere wijn. Prettige, gezellige bediening. We hebben direct een nieuwe reservering gemaakt voor volgende maand!"

Annemiek, 4 juli 2023

Heerlijk geluncht

"Prachtige en heerlijke gerechten Wij hebben met 4 personen geluncht en waren alle 4 heel erg enthousiast. Het eten is niet alleen lekker maar ziet er ook schitterend uit. Het zijn net kunstwerkjes. Je kunt op je gemak genieten van elke gang. Daarnaast is ook de bediening erg vriendelijk en ook zeer vakkundig. Bij elk gerecht en elke amuse krijg je een uitgebreide uitleg. Wij hebben enorm genoten."

Paula, 4 juli 2023