• Vegetarisch eten in Restaurant Bakboord in Almere
Vegeratisch gerechten op Fine Dining niveau!

Vegetarisch restaurant voor lunch en diner in Almere - Haven

Ontdek het culinaire meesterwerk van ons fine dining restaurant in Almere, met voldoende verfijnde vegetarische alternatieven. Wij zijn er trots op om vegetarische gerechten van topklasse te presenteren als een schitterend alternatief binnen onze gevarieerde menukaart. Onze getalenteerde chef-koks zijn meesters in het creëren van gastronomische belevingen, waarbij elk gerecht dat ze serveren is doordrenkt met creativiteit en de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Reserveer nu je tafel

Verfijnd vegetarisch eten in Almere

Met een compromisloze toewijding aan ongekend lekkere ‘groene’ smaken, een sfeervol decor en een onberispelijke service bieden wij jou en je gezelschap een onvergetelijke avond. Vegetarisch eten in Almere voelt bij ons namelijk écht als een belevenis. Althans, wij hopen dat jij dat ook zo ervaart. Jij en je gezelschap in de gastronomische watten leggen met de meest verfijnde gerechten uit talloze overheerlijke keukens van over de hele wereld, is ons doel.

Op culinair avontuur met chef’s experience

Benieuwd naar alle professionele keukenkunsten van onze chef? Laat je dan verrassen door onze chef’s experience. Een volledig door de chef verfijnd verrassingsmenu van 3 tot 6 gangen waar je als vegetariër alleen maar van kan dromen. Van gefermenteerde bessen met cassis blad tot verrukkelijke bloemkool met umeboshi, we komen ten goede aan elke wens in ons vegetarische restaurant in Almere. 

Keer op keer verrassende menu’s

Ons vegetarisch restaurant in Almere zou niet de naam Restaurant Bakboord dragen als we niet af en toe eens het roer zouden omgooien. Daarom vind je steeds weer nieuwe speciale vegetarische seizoensgerechten terug in ons menu én kan je om de paar weken nieuwe gerechten op onze menukaart terugvinden die je smaakpapillen flink zullen verrassen. Want daar houden we van, een smaakvolle, gastronomische verrassing op z’n tijd.

Events met vegetarische keuken in Almere

Willen jullie binnenkort trouwen en wil je je gasten verrassen met een culinair hoogstandje in luxe stijl voor een aantrekkelijk kostenplaatje? Of ben je van plan om gezellig kerst te vieren met de hele familie in sfeervolle setting? In ons vegetarisch restaurant in Almere ontbreekt het je nergens aan. Wij verzorgen de aankleding van je bruiloft, helpen je bij de wijnkeuze en stellen graag een passend vegetarisch menu samen voor je gasten. Wat kerst betreft staat ons restaurant ieder jaar volledig in het romantische teken van de feestdagen en verwelkomen we jou en je vrienden en familie van harte. Ook wanneer er non-vegetarische gasten bij ons komen, bieden wij een uitgebreid menu aan overheerlijke gerechten aan.

Kom sfeervol vegetarisch eten in Almere!

Benieuwd naar ons brede smakenpalet? Kom dan snel langs bij Restaurant Bakboord en reserveer alvast je tafel! Wij zorgen ervoor dat jij en je gezelschap een fantastische avond beleven. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met info@restaurantbakboord.nl of bel even met +31 365404040.