• Vegetarisch eten in Restaurant Bakboord in Almere
Vegeratisch gerechten op Fine Dining niveau!

Vegetarisch restaurant voor lunch en diner in Almere - Haven

Restaurant Bakboord is een fine dining restaurant met een ontspannen sfeer. Het is het culinaire speelveld van de creatieve executive chef Lars Bertelsen en Chefkok Chen Drooge en hun team die dagelijks met bijzondere gerechten komen. Zij doen hun best om de gasten te verrassen door een persoonlijk tintje te geven aan de biologische producten van lokale boeren.

Lars en Chen laten zich inspireren door de natuur, nieuwe (her)ontdekte groente en smaken, en gebruiken contrasterende smaken die krachtig en intens zijn, maar toch resulteren in vegetarische gerechten voor lunch en diner die hun delicatesse behouden.

Restaurant Almere

Het Restaurant

Welkom en stap binnen in restaurant Bakboord in Almere Haven. In een ambiance van mooie warme tinten en een uitgesproken inrichting word je door het team gastronomisch volledig in de watten gelegd.

Heerlijk lunchen en dineren  met uitzicht over de havenkom en binnenvarende bootjes.

 

Vegetarisch Menu

Voor de lunch serveren wij 2-5 gangen menu en voor het diner 4-8 gangen. Daarnaast staan er een paar gerechten op de a la carte kaart. Alle gerechten zijn zoveel mogelijk biologisch en worden geleverd door lokale boeren.

Menukaart

Een keukenteam met ambitie

Het keukenteam

Executive Chef Lars Bertelsen en Chef-kok Chen Margolin werken al meer dan 8 jaar samen. Is de één sterker in smaakbeleving en innovatie, is de ander dit in de organisatie en uitvoering.

Met respect voor elkaar, leren ze van elkaar. Ze zetten elkaar op scherp om elk nieuw gerecht nog beter te laten smaken dan het vorige. Een bakermat van kennis waar alle koks in de keuken hun voordeel mee doen.

De zwarte brigade voor de finesse

DE BEDIENING

Chris Bos en zijn charmante assistente Plien Willink zijn één team. Chris, die met zijn uitgebreide wijnkennis voor de beste match met de gerechten zorgt, kent de wensen van alle vaste gasten van de afgelopen 20 jaar. Plien zorgt voor innovatie, ontwikkeling en de operationele organisatie.

Het restaurantteam zijn professionals die hun uiterste best doen om ervoor zorgen dat elke gast zeer tevreden naar huis gaat.