Fine dining op een unieke locatie

Uit eten in Almere

Wil je genieten van een heerlijk diner op een prachtige locatie? Uit eten in Almere doe je bij Restaurant Bakboord. Wij serveren de heerlijkste gerechten met bijpassende kwaliteitswijnen. Bekijk onze menu- en wijnkaart of laat u verrassen. Onze bediening staat voor je klaar om jouw diner waardevol te maken. Reserveer eenvoudig je tafel via ons reserveringssysteem.

Onze passie, jouw genot

Bij Restaurant Bakboord serveren we passie. Een passie voor gastronomie, gezelligheid en geluk. Ben je een fijnproever? Een levensgenieter en een liefhebber van kwaliteit? Dan verwelkomen we jou en je gezelschap van harte. Ons restaurant staat dag in dag uit klaar om de mooiste gerechten samen te stellen en de lekkerste drankjes te ontwikkelen. Zo maken we altijd voor ieder wat wils en dat doen we zelfs naar wens voor je. Heb je allergieën of heb je sterke voorkeuren? Deel deze met ons en wij zorgen ervoor dat het je aan niks ontbreekt wanneer je bij ons in Almere uit eten gaat.

Luxe uit eten in Almere: onze ambiance omarmt je

Bij een goed glas wijn hoort niet alleen de perfecte bite, ook een prettige ambiance behoort hiertoe. We hechten dan ook veel waarde aan een prettige sfeer. Niet alleen een gemoedelijke omgeving, maar ook een passend menu hoort daarbij. En daar geniet je van op ons heerlijke lounge terras of binnen in ons sfeervolle restaurant met fantastisch uitzicht op het water.

Uit eten in Almere bij Bakboord? Ervaar Chef’s Kiss!

Onze chef maakt een menu uit duizenden kunnen we wel stellen. Dat is hoe trots we zijn op ons steeds weer wisselende seizoensmenu. Bij Bakboord geniet je van het populaire 2 tot 6-gangen Chefs Experience Menu waarbij je heerlijk verrast wordt door onze fantastisch creatieve chef. Elke periode duiken er weer nieuwe smaken op die onze gasten keer op keer verrassen. En geloof ons, die gerechten zijn écht Chef’s Kiss. Een must try dus! Het gangenmenu is uiteraard ook geheel vegetarisch te bestellen tot 5-gangen.

Kom uit eten in Almere bij Restaurant Bakboord

Ben jij toe aan een fine dining experience waar je u tegen zegt? En experience je dit het liefst in een bijzonder mooie omgeving aan het water? Maak dan snel je reservering en laat je verrassen door onze chef. Heb je nog vragen aan ons? Stel deze gerust via info@restaurantbakboord.nl of bel naar +31 365404040.