Gastronomisch genieten op een unieke locatie

Fine dining Almere

Smaakvol, vers, verfijnd: en zo kunnen we nog wel even doorpraten over ons fine dining concept in Almere. Want wat vinden we het fantastisch om onze gasten in de watten te leggen met unieke gerechten terwijl we continue werken aan een hoogwaardige, gastronomische totaalbeleving. Kom jij uniek genieten in ons restaurant? Wij hopen je snel te zien!

Reserveer hier je tafel

Culinair, compleet en verrassend

Een middag of avond all-in genieten van sublieme gerechten die met grote passie zijn bereid door onze creatieve chef? Dat kan niet anders dan verrassend goed zijn. Restaurant Bakboord besteed enorm veel aandacht aan duurzaamheid, kwaliteit en unieke concepten. Ons fine dining restaurant bied je de mogelijkheid om in luxe sfeer te genieten van talloze diverse smaken. Elk seizoen stellen we je opnieuw voor aan bijzondere seizoensgerechten en we kunnen het niet laten om ons menu zo nu en dan lekker te vernieuwen, zodat onze fans steeds weer opnieuw een unieke beleving kunnen ervaren.

De ultieme fine dining experience

Kom je bij ons voor fine dining in Almere, dan maak je een culinaire reis door verschillende smaakwerelden. Een reis die al je verwachtingen zal overstijgen, daar zorgen wij wel voor. Al vanaf je eerste stap in ons restaurant zorgen wij ervoor dat je niet alleen van fine dining gaat genieten, maar ook van een verfijnde luxe in een ongekend relaxte sfeer. Bij ons ervaar je een fine dining experience als nooit tevoren. Perfect voor iedereen die geniet van uniek en lekker eten.

Enjoy fine dining vegetarisch

Bij Restaurant Bakboord is fine dining vegetarisch gezien de perfecte keuze. Onze chef weet wel raad met groen genot. En ben je zelf vegetarisch, maar wil je gezelschap wel van vlees of vis genieten? Ook dan zit je hier absoluut goed. Dat jij als gast geniet van gerechten met hoogwaardige ingrediƫnten met een creatieve flair, dat is het doel van onze getalenteerde chef-kok.

Kom genieten van ons unieke fine dining concept in Almere

Ben jij klaar voor een avondje genieten van gerechten die eruitzien- en smaken als een waar kunstwerk? En ben je bereid om een duik te nemen in een fantastisch smaakvol wijnmenu? Reserveer dan snel je tafel en laat je smaakpapillen betoveren in een elegante ambiance. Heb je vragen voor ons?

Kom eenvoudig met ons in contact