• Terras restaurant Bakboord
Lounge, lunch en diner

Terras aan het water

LUNCH EN DINER

Een geheel nieuw terras met verschillende banken, rond en recht, diverse type stoelen, 2 tot 6 persoons tafels, parasols en achtergrondmuziek. Alles staat klaar om ook deze zomer heerlijk in het zonnetje en als het te heet wordt in de schaduw, buiten op het terras aan het water te genieten van de culinaire kunsten van het keukenteam en de mooie wijnen en service van het bedieningsteam. Ondertussen varen de boten in en uit, soms met het nodige spektakel.

Reserveer snel je tafel voor lunch of diner (button rechts onder)

LOUNGE TERRAS

Ook is er aan de Gooimeer zijde een hip lounge terras. Ideaal om met vrienden of familie een borrel te drinken en te genieten van de Chef's Bites. Lees hieronder verder voor meer info.

Oesters in Almere

Chefs bites

Geniet van chefs borrel bites onder het genot van een heerlijk drankje. 

 

BORRELKAART

 

Het lounge terras

Het lounge terras

Deze zomer chill je op het nieuwe loungeterras. Lekker ontspannen en genieten van het uitzicht over het Gooimeer en de in en uitvarende bootjes. Loungemuziek op de achtergrond, wuivende palmbomen en de hele dag zon geven je direct het vakantiegevoel. Terwijl jij lekker wegzakt in een van onze loungebanken en een keuze maakt uit de bijzondere snackkaart zorgen wij voor een heerlijk drankje.

Reserveren is niet nodig, Heb je zin in een beetje zomerse voorpret met familie en/of vrienden? Kom langs en geniet!